Pelaburan

Laman sesawang yang sarat dengan ilmu hartanah,kewangan dan perniagaan.

Dec 11, 2017 | | Say something

Assalamualaikum WBT dan Salam sejahtera. Alhamdulillah bersyukur kita kepada Allah SWT kerana dengan rahmatNya kita masih mampu melaksanakan segala perintah dan menghindari laranganNya. Kita masih waras, masih bernafas, masih mampu berfikir mana satu yang baik dan mana satu yang tidak baik. Rasanya sudah lama betul saya tidak menulis dalam blog saya ini, sekarang ini apabila […more]

Pelaburan emas….apa tu?

Aug 14, 2017 | | Say something

Assalamualaikum dan Salam hormat… Apa khabar anda semua? Harap anda semua sihat le ¬†hendaknya. Sihat mental dan sihat fizikal dan sihat duitnya. Tahun 2010 adalah tahun yang mula-mula sekali aku dengar tentang emas. Masa itu secara tak langsung aku terjumpa website Tuan Khairul Nahar ni. Bila dah tengok websitenya maka aku pun belilah ebook tentang […more]