Mudahkan kita beli dan borong dari China melalui telefon pintar.

Dec 24, 2017 | | Say something

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.

Alhamdulillah kali datang pula idea nak menulis. Kali ini aku nak cerita tentang satu ebook yang baru sahaja aku beli secara online. Mula-mula nampak juga ebook ini asyik keluar masa melayari facebook. Dan buat tak tahu sahaja, tapi maklumlah sifat keingintahuan tu tinggu jadi akhirnya aku memutuskan untuk belilah ebook ini,aku beli ebook yang pakej Gold,sebab apa beli yang pakej Gold? Sebab yang pakej ini dia beri banyak lubuk. Bayangkan jika buat dari zero,berapa tahun lah tu kita tahu mana satu lubuk yang menyeronokkan. Penulis ebook ini telah melalui beberapa fasa susah senang,kita pula beli ebook ni senang-senang dapat tahu mana lubuknya tetapi nak dapatkan ebook ini bukannya percuma,kena beli. Aku beli pakej Gold dengan harga RM199,kira berbaloi. Tinggal cuma kita hendak buat atau tidak.
Baiklah,mula-mula nak tanya,kebanyakkan barang keperluan rumah,barangan permainanan untuk kanak-kanak, drone, permainan kawalan jauh dan gajet yang berkualiti datangnya dari mana? Pasti bila kita periksa kebanyakkan datang dari China…made in China. Kerana barangan dari sana masih ketimbang murah dan berkualiti,janganlah pula cari murah sangat dan tiada berkualiti.

Maknanya hampir keseluruhan peniaga mendapatkan barangan dari China. Kadang-kadang tu ada yang setiap bulan pergi ke China untuk mencari,mendapatkan dan menambah stok barangan perniagaan mereka.

Ada dua cara peniaga ini mendapatkan dan membeli barangan dari China, pertama secara terus terbang ke China, kedua,cara buat tempahan online di Aliexpress, Taobao,DHgate dan sebagainya. Dan hendak melakukan kedua-dua pasti dengan bantuan mereka yang berpengalaman dan ilmu penhantaran ke sini.

Alhamdulillah, dengan ebook ChinaMethod ni telah mereka ceritakan dalam ebook ini,cara cari barang,cari pembekal,dan cara penghantaran ke Malaysia dan sekitarnya. Yang menarik dan memudahkan kita semua ialah semua urusan ini hanya melalui smartphone atau telefon pintar kita sahaja.
Kepada rakan-rakan yang nak ebook boleh beli di sini dengan klik link ini, sebab saya pun beli di website ChinaMethod.

Semoga aku dan kawan-kawan yang beli ebook China Method ini dapat mengimplimintasikan ilmu dalam ebook ini.
Wassalam.

Posted in: Bisnes Internet, Umum | Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *