Idea Bisnes Dengan Jual Aiskrim Part-time Pun Boleh Dapat RM2,000 Sebulan!

Mar 18, 2017 | | Say something

Assalamualaikum WBT dan Salam Hormat.

Kali ini aku hendak dengan kawan-kawan satu idea bisnes dengan jual aiskrim. Apabila anda tengok pada tajuk iaitu dengan jual ais krim secara part time boleh dapat RM2000 sebulan pasti anda macam tidak percaya kan? Memang boleh dapat RM2000 sebulan tetapi mesti dengan syaratnya iaitu anda mesti berani menjual, berani menjual di tempat yang ramai orang, anda mesti elakkan rasa malu menjual, anda boleh berniaga di tempat yang ramai orang seperti di pasar atau tamu, di taman permainan, pokoknya di tempat yang ramai orang lalu lalang, kena pula cuaca pada waktu cuaca yang panas.

Betul! Zaman sekarang ni, jual aiskrim secara parttime pun boleh jana antara RM2,000 hingga RM5,000 sebulan. Kalau usaha lebih lagi.. insyallah boleh dapat lebih daripada tu..

Buat part time ni, maksudnya.. hanya menjual pada hari Sabtu-Ahad sahaja… time-time cuti hujung minggu.

Tak percaya? Percayalah…. ini beberapa bukti mereka yang telah berjaya jana ribuan ringgit secara part time, dengan hanya menjual aiskrim sahaja pada hari sabtu dan ahad!

Apa Rahsianya?

Mestilah ada rahsia!

Pertama sekali…. kita kena tahu macam mana nak buat aiskrim?

Kedua….. kita kena tahu kat mana nak jual aiskrim tersebut? Orang kata.. tempat “lubuk”… kalau tahu lubuk ni.. insyallah boleh jual sampai RM10,000 macam kawan kita kat atas tu!

 

 

Ini Rahsianya!

Berita baik! Rahsia tersebut kini telah di dedahkan oleh anak “Jutawan Senyap Malaysia”, iaitu saudara Afiq Rusly.

Beliau telah menulis ilmu bisnes aiskrim ini secara lengkap di dalam sebuah ebook yang berjudul “Bisnes Aiskrim”.

Kalau kita berminat untuk mengetahui ilmu serta rahsia bisnes aiskrim ini… kita boleh klik link yang aku letak kat bawah ini.

BISNES AISKRIM  BISNES AISKRIM BISNES AISKRIM  BISNES AISKRIM BISNES AISKRIM

Posted in: Bisnes Internet, Catatan Umum, Umum | Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *