Jadi trader dalam Niaga Hadapan Minyak Sawit Mentah.

Mar 4, 2017 | | Say something

Assalamualaikum wbt dan salam hormat.

Kali ini saya hendak cerita tentang satu panduan Trader Elit dalam Niaga Hadapan Minyak Sawit Mentah.

Orang biasa sebut FCPO. Untuk melabur dalam FCPO ini kita tidak perlu risau kena tipu atau program scam. Kerana FCPO ini didagangkan di Bursa Malaysia dan diberi status “syariah compliant” atau syariah oleh Suruhanjaya Sekuriti.

Sebelum ini kita biasa dengar instrumen pelaburan seperti saham, saham amanah atau unit trust, hartanah, pelaburan logam berharga seperti emas dan perak.

Jika anda biasa dengan saham atau forex, insya Allah anda juga senang untuk mempelajari bagaimana hendak menjadi trader FCPO. Kerana trader FCPO menggunakan analisis teknikal dengan melihat carta.

Yang paling penting, kita dalam membuat apa jua pelaburan ialah dengan mempunyai ilmu iaitu kita tahu apa yang kita buat. Apabila kita melabur dalam FCPO kita mesti tahu apa itu FCPO. Jika saya melabur dalam saham,saya mesti tahu apa itu saham. Dengan ilmu kita boleh meminimakan risiko kerugian kerana setiap pelaburan ada waktu untung dan ada juga waktu rugi.

Jika anda ingin belajar menjadi seorang trader FCPO yang berwibawa,anda join tim trader elit oleh Wafi Azian, saya pernah belajar dengan beliau analisis teknikal dalam pelaburan silver.

Tuan/puan yang berminat untuk join tim trader elit beliau boleh cuba lihat di website Panduan Trader Elit FCPO beliau.

Posted in: Bisnes Internet, Catatan Umum, Umum | Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *