Bisnes Burger bukannya sejenis perniagaan yang lekeh.

Apr 2, 2014 | | Say something

Assalamualaikum WBT dan salam sejahtera.

Alhamdulillah syukur kerana masih diberi kekuatan fizikal dan mental untuk melaksanakan rutin seharian dan masih diberi kesihatan kerana aset yang penting yang mesti dijaga dengan sebaiknya ialah tubuh badan kita sendiri. Aura kecemerlangan hadir bersama fizikal dan mental yang cemerlang dan sihat.

Baiklah hari ini saya hendak menceritakan kepada tuan puan tentang sebuah ebook bagaimana memulakan perniagaan burger. Semoga dengan ini akan memberikan kepada tuan puan buah fikiran untuk menjana pendapatan dan sekurang-kurangnya tuan puan tidaklah hanya terikat dengan satu perkerjaan sahaja. Dengan keadaan ekonomi yang semakin merisaukan ini contohnya dengan kenaikan harga barangan sama ada kita sedar atau tidak sedar menyebabkan kita sesak nafas. Apatah lagi bermula April 2015 akan mula dilaksanakan GST (Good and Service Tax) dan kita tidak tahu bagaimana situasi kita pada masa itu, adakah kita akan mampu mengharunginya atau sebaliknya.

Ebook ini ditulis Saudara Afiq bin Dato’ Rusly anak kepada penulis buku “best seller” Jutawan Senyap iaitu Dato’ Rusly atau lebih dikenal dengan nama Chef Li.

Saya amat mencadangankan kepada tuan puan yang mempunyai perancangan untuk memulakan bisnes burger atau untuk menambah informasi untuk memiliki ebook yang berharga RM60 sahaja. Aspek yang dikupas dalam ebook ini meliputi produk, pemasaran, pengurusan, operasi serta khidmat pelanggan untuk bisnes burger yang mampu berkembang dan berdaya maju. Jadi amat penting untuk anda memiliki ilmu yang berkaitan bisnes ini terlebih dahulu.

Dan pembongkaran 7 pantang-larang dalam bisnes burger yang perlu anda elakkan bagi menjamin kelangsungan perniagaan anda

Apabila anda membeli ebook Bisnes Burger ini, anda akan memperolehi bonus iaitu:

BONUS #1: Manuskrip Panduan Membina Stall Burger(Bernilai RM47)

Laporan manuskrip ini akan mendedahkan kepada anda teknik mudah mensistemkan perniagaan burger anda. Anda akan ditunjuk dengan jelas dan terperinci lengkap bergambarajah bagaimana untuk anda bina dan setup kan stall burger anda yang bukan sahaja mampu ‘memukau’ prospek anda untuk hadir, tapi akan menjadikan perniagaan burger anda menjadi lebih sistematik.

BONUS #2: Manuskrip Rahsia Patty Burger Power (Bernilai RM67)

Manuskrip ini sahaja boleh mencecahan ribuan Ringgit nilainya. Inilah dia secret recipe yang akan membongkarkan kepada anda rahsia resepi untuk hasilkan patty burger yang Super-Duper-Sedap! Anda akan didedahkan untuk hasilkan sendiri patty burger daging, ayam dan kambing hanya di rumah untuk lebih menjimatkan kos anda. Ramai peniaga dan usahawan burger akan marah pada saya kerana bongkarkan resepi ini kepada anda!

Ebook ini diterbitkan oleh Shuth Network Sdn. Bhd.

Posted in: Bisnes Internet, Umum | Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *