Hari-hari terakhir sebelum tamat…

May 28, 2008 | | Say something

Kali ini adalah merupakan saat terakhir, iaitu saat-saat aku akan menamatkan KPLI aku selama 18 bulan. Tapi sebelum nak abiskan kursus ni aku kena ambik exam terakhir, pi kursus BTN dan ambik KISSM kat maktab.

Masa aku sedang menulis ni, kawan2 aku semuanya tengah sibuk membuat laman web masing. Sekarang adalah waktu subjek Pengurusan Sumber. Kebetulan pula pc yang aku guna ini ada problem sikit.

Aku akan ada kat maktab ni lebih kurang dalam tempuh 3 minggu.

Aku dah takde ide nak tulih dah..

Posted in: Catatan Umum, Umum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *